Мисия, Визия & Цели | Екип

Холистичен подход към към клиента

Marketing Mindfulness (Маркетинг с Внимание) предлага дигитален маркетинг от ново поколение с подчертан емоционален подход, различен от познатия ни агресивен маркетинг на продажби и максимизиране на печалби.

Екипът цели да подкрепи и подобри предприемаческата екосистема в България като предоставя персонализирана маркетингова помощ за успешното развитие на бизнеса на своите клиенти.

Емоционален подход срещу агресивния маркетинг

Наложените в практиката маркетинг модели и стратегии са агресивни и поставят в своя център икономическата изгода, най-често само за едната от страните.
Проектът Маркетинг на Вниманието цели да промени това, като предложи по-емоционален подход, насочен както към подобряване на бизнес резултатите, така към създаване на по-силна връзка с целевата аудитория.

Best Expert Team

Ана Тодорова

Ана Тодорова

Съосновател

Ана Тодорова притежава над 12 години опит в областта на изграждането, оптимизацията и управлението на уеб сайтове и електронната търговия, като притежава собствен онлайн магазин.

Има дългогодишен интерес в областта на дигиталните бизнес модели, устойчивите практики, социалното предприемачество и личностното развитие. Предоставя професионални съвети за стартиране и развитие на бизнес, включително за разработване на ефективни бизнес модел и маркетингова стратегия.

Теодора Енева

Теодора Енева

Съосновател

Теодора Енева разполага с богат професионален опит в областта на продажбите на услуги и договарянето, както и в оперативния мениджмънт на Сдружение Startup Factory.

Нейният опит като ръководител в управлението на проекти и търговски процеси я прави компетентна в преговори, обслужване на клиенти, договаряне на условия и разработване на маркетингови стратегии. С опита и образованието си в областта на международната икономика и счетоводството, Теодора предоставя също консултации по финансови и счетоводни въпроси на малки компании и НПО.

Нашите Предимства

12+

Години опит

100+

Консултации

50+

Приключени проекта

1200+

Дигитални визии